MAASEIKERWEG 158 6006AC WEERT
0495 - 54 80 75

Parketvloeren en Onderhoud van Parket in Budel & Cranendonck

Laat uw parket in Budel professioneel leggen
Bent u op zoek naar een mooie parketvloer en wilt u deze professioneel laten leggen? Kies dan voor Kuepers Parket uit Weert want wij beschikken over een ervaren team van parketleggers. Wij doen meer dan alleen het leggen van uw parket. In Budel en Cranendonck of in elke andere plaats van de regio komen wij bij u langs voor het schuren, lakken en oliën van uw parket.

Op zoek naar parket? Cranendonck ligt in ons werkgebied!
De regio rondom Weert is behoorlijk uitgebreid en behalve in Budel komen we ook in Cranendonck uw parket leggen. We bieden u een ruime keuze in zowel kwaliteit als prijs op het gebied van parket. Gaat u voor zijdemat of mat gelakt of wordt het toch geolied of in de was? Ook de legmethode bent u helemaal vrij in om te bepalen. Kies eens niet voor het standaard patroon, maar ga bijvoorbeeld voor een blok- of visgraatmotief.

Parketonderhoud in Budel en Cranendock
Naast het leggen van parket kunt u bij ons ook uitstekend terecht voor parketonderhoud. We schuren uw bestaande parket om het vervolgens te lakken of te oliën. Zo kunnen we een oude parketvloer weer helemaal renoveren. Ga niet zelf aan de slag met dit soort werkzaamheden want het onderhoud van parket is echt een vak apart. Voorkom vloeren met heuvels, dalen en schuurkrassen en kies voor de professionals van Kuepers Parket voor het onderhoud van uw parket in Budel of Cranendonck. Wij beschikken over professionele schuurmachines om uw parketvloer goed te kunnen schuren en af te werken.

Ook laminaat in Budel en Cranendonck laten leggen
We zijn niet alleen vakkundig op het gebied van parket leggen. U kunt bij ons ook terecht voor het leggen van laminaat. In Cranendonck, Budel of elders in de regio: wij komen graag naar u toe zodat uw laminaat professioneel gelegd wordt! Een laminaatvloer biedt u jarenlang woonplezier.

U ziet het: u kunt bij Kuepers Parket alle kanten op. Neem contact met ons op als u parket in Budel of Cranendonck wil laten leggen en bel met 06-53551190.

© 2017 KUEPERS PARKET - YOUR CONCEPT

KUEPERS PARKET LEVERT EN LEGT OOK PARKETVOEREN IN BUDEL/CRANENDONCK & ROERMOND