MAASEIKERWEG 158 6006AC WEERT
0495 - 54 80 75

Onderhoud en renovatie parketvloeren

Wij schuren, renoveren en repareren houten vloeren

Een houten vloer/parket vloer heeft na ongeveer 10 jaar van gebruik grondig onderhoud nodig, Kuepers Parket heeft hier al ruim 22 jaar ervaring mee!

Het schuren en behandelen van een parketvloer is een vak apart. Met name doe-het-zelvers ondervinden dit aan de lijve als ze besluiten om een parketvloer met gehuurde schuurmachines te schuren. Niet zelden ontstaat er een vloer met "heuvels en dalen" en vol schuurkrassen.

Wij van Kuepers Parket beschikken over professionele schuurmachines waaronder een grote en zware bandschuur-machine voor de grote vlakken en een kantenschuurmachine voor de randen. Er word in 3 schuurgangen van grof naar fijn geschuurd. Met een centrische polijstmachine wordt dan als laatste de schuurspoor overgangen weg geschuurd. Daarna is de vloer gereed voor behandeling van lak of hardwax.

Wij schuren nagenoeg stofvrij !!. Het is niet alleen belangrijk voor u maar ook voor onze gezondheid dat de schuurstof goed wordt afgezogen. En daarom maken wij gebruik van een goede stofafzuiging die wij op al onze schuurmachines hebben aangesloten.

 

© 2017 KUEPERS PARKET - YOUR CONCEPT

KUEPERS PARKET LEVERT EN LEGT OOK PARKETVOEREN IN BUDEL/CRANENDONCK & ROERMOND