MAASEIKERWEG 158 6006AC WEERT
0495 - 54 80 75

Multi plank parket

Wat is multi plank parketvloer?

Een multi plank parketvloer bestaat uit planken die zijn samengesteld uit meerdere lagen. De lagen van een multi plank zijn opgebouwd uit een massief eiken toplaag met daaronder onderlaag van krimp vrij multiplex. Deze lagen samen zijn verlijmd, waardoor de werking van de plank minimaal is.

Diversiteit

Met een houten Multi plank vloer valt veel te variëren. Zo is er bijvoorbeeld de optie om vloerverwarming te nemen, zijn de planken in vele breedtes (van 18 tot wel 26cm) en diktes (13 tot 18 mm) te krijgen en zijn er diverse houtsoorten beschikbaar. Daar bovenop kunt u het hout nog vele bewerkingen laten ondergaan: verouderen, roken, schaven, borstelen, in de olie zetten of lakken. Door de natuurlijke onregelmatigheden, zoals een noestje, is elke houten multi plank vloer bovendien uniek en straalt hij sfeer en warmte uit!

Vintage multi plank vloeren zijn verouderde vloeren, doorleefd en getekend. Stoere vloeren die sfeer in huis brengen. De mooiste vintage vloeren vind u bij Kuepers Parket.

vaak word er gedacht dat een multi plank een minder lange levensduur heeft dan een massieve houten vloer maar dit is niet het geval, een multi plank vloer kan 3 tot 5 keer geschuurd worden.

Voordelen van multi plank parket

  • De werking van de houten vloer is minimaal
  • De vloer kan behandeld worden in tientallen verschillende kleuren
  • Lange levensduur
  • Geschikt op vloerverwarming

Multi plank parket

Template-website-1200_0008s_0003_Laag-3

De multi plank vloer is echt een begrip aan het worden. Steeds meer huishoudens kiezen voor een multi plank in verband met de vele voordelen ten opzichte van een massieve houten vloer.

traditionele parketvloer

Template-website-1200_0008s_0003_Laag-2

Een masieve en traditionele
parketvloer heeft alle methoden
van parket door de jaren heen
overleefd !

verouderde parketvloer

Template-website-1200_0008s_0003_Laag-1

Verouderde Eiken parketvloeren
zijn momenteel zeer populair
en vormen hierdoor een
belangrijke trend!

laminaat vloer

Template-website-1200_0008s_0003_Laag-5

© 2017 KUEPERS PARKET - YOUR CONCEPT

KUEPERS PARKET LEVERT EN LEGT OOK PARKETVOEREN IN BUDEL/CRANENDONCK & ROERMOND