MAASEIKERWEG 158 6006AC WEERT
0495 - 54 80 75

Parketvloeren en Onderhoud van Parket in Roermond

Laat uw parket in Roermond professioneel leggen
Wilt u in uw huis een nieuwe parketvloer en bent u op zoek naar een partij die dit professioneel voor u kan leggen? Kuepers Parket uit Weert beschikt over een ervaren team van parketleggers zodat u zeker weet dat uw parket op de juiste manier gelegd wordt. Maar we doen nog veel meer dan alleen het leggen van parket. In Roermond en andere plaatsen in de regio komen wij bij u langs om uw parket te schuren, te lakken en te oliën.

Ruime keuze voor parket in Roermond
U heeft bij ons een ruime keuze in parket als u in Roermond uw parket wil laten leggen. We hebben traditionele parketvloeren maar ook lamelvloeren en ‘verouderde' parketvloeren met een doorleefd karakter. Ook qua legmethode kunt u bij ons alle kanten op. Ontdek wat er met uw vloer en woonkamer gebeurt als u kiest voor een visgraat- of blokmotief. Ook de keuze in houtsoorten is enorm als u uw parket in Roermond wil laten leggen. Zo hebben we onder andere de houtsoorten eiken, essen, beuken merbau en kersen.

We verzorgen ook parketonderhoud in Roermond
Ook voor parketonderhoud bent u bij Kuepers Parket aan het juiste adres. Eerst schuren we uw bestaande parket waarna we het vakkundig lakken of oliën. Uw oude parketvloer wordt zo weer helemaal als nieuw. Wij willen u adviseren om niet zelf aan de slag te gaan met het renoveren van uw parket want het onderhoud van parket is echt een vak apart. U kunt namelijk blijvende schade aanrichten aan uw vloer zodat uw vloer behalve schuurkrassen ook heuvels en dalen bevat.

Laminaat in Roermond leggen
We zijn ook gespecialiseerd in het leggen van laminaat. In Roermond of in de regio woonachtig? Wij komen graag naar u toe om uw laminaat professioneel te leggen. Zo heeft u jarenlang woonplezier van uw vloer.

Kies voor de vakmensen van Kuepers Parket voor het leggen van parket en laminaat en het onderhoud daarvan. Neem contact met ons op via telefoonnummer 06-53551190 of kom voor meer informatie langs in onze showroom.

© 2017 KUEPERS PARKET - YOUR CONCEPT

KUEPERS PARKET LEVERT EN LEGT OOK PARKETVOEREN IN BUDEL/CRANENDONCK & ROERMOND